Ale się Bronkowi nagle zmieniło Wzywa do debaty haha :szeroki_usmiech
Czy chorzy umysłowo mogą kandydować na Prezydenta RP?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez aro_40Zamieszczone przez kminkMnie zastanawia co nie tak jest z tymi debilami co z ignoranctwa albo lenistwa nie poszli na wybory...wszyscy na około marudzą jak to jest im źle, a potem dupy nie ruszą żeby coś zmienić...żeby pokonać "bul"...
Ale z drugiej strony to wielu ma dość tego co mamy. A najgorsze to, że nie ma alternatywy. Taką mamy scenę polityczną.
Już wcześniej pisałem. Praktycznie wszyscy już byli i co pokazali? Po każdym pozostał niesmak, niezrealizowane obietnice, na których wygrywali nas mamiąc a nam ostatecznie kac. I co? Nagle będzie lepiej? Chyba wystarczy złudzeń.
Kukiz jako kolejny po wcześniejszych nieudanych eksperymentach reprezentujący tych niezadowolonych nie wszystkim zniesmaczonym POPISem odpowiada. Na populiźmie i demagogii niejeden już słupki sobie "nastukał", ale co po tym? Można powiedzieć zdesperowany lud bajki kupił a potem klapa.
Może teraz będzie inaczej. Ale Kukiz i tak musi przestać część bajek opowiadać a przede wszystkim będzie musiał zejść na ziemię i wejść w "system" a pewnych ruchów potem aby utrzymać się jego wyborcy mogą mu nie wybaczyć.
Czas pokaże.
Zwycięży ten kto znajdzie klucz jak te bajki bajane przed wyborami wdrożyć w życie i zadowolić swoich wyborców na dłużej niż 1 kadencję.
na razie nie ma takiego ...i nie będzie.
Bo to tak działa - 1-2-3 kadencje i opozycja wraca do łaski. I pote m cykl się powtarza a wszytstko przez to że każdy potem prywatę i partyjne interesy przedkłada ponad sztandarowe punkty programu wyborczego i ma wyborców do kolejnej kampanii za nic.
Także pytanie. Na kogo głosować?
Bo ja już nie oczekuję poprawy sytuacji po ich działaniu bo tego mi żadna z partii dominujących nie da. Jestem przekonany o tym bo byli i wiemy co zrobili.
Obiecanki są dla naiwnych wyborców a potem rozczarowanie.
W tych wyborach znowu głosowałem przeciwko komuś a nie za. Ile można?
Ja po części rozumiem część z tych ludzi.
To oczywiście moja opinia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Teraz dopiero będzie festiwal obietnic.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Może widzieliście, pasuje tak samo tu jak i do humoru :szeroki_usmiech
obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez Alonzo_Teraz dopiero będzie festiwal obietnic.
p.s Ja głosowałem za granicą, wiedziałem że wyjeżdżam więc się online zarejestrowałem w miejscu, w którym jestem...czas operacyjny - 10min...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
marlej108, dobre...i broniu wzywający teraz do debaty...a co on powie nowego hehe :lol: "bezpieczeństwo, pokój, dialog" x1000000 odgrzewany kotlet, zero konkretu, masło maślane w 1000 ciu odsłon :lol:
o mniej więcej coś w tym stylu:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
chaotyczne jak te maszyny na "pseudobudowie".... :lol:
muzyczka z beniego dobra
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszelpolacco, widziałem.I żal mi jest jednego,że Większość poprzez pryzmat debat wybierze kierunek wyboru prezydenta.
Myśle że wynik wyborów może byc bardzo ciekawy.
Komentarz
-
-
Nie ogladam debat....co to za debata gdy sie zna pytania wczesniej...kurde to w szkole jest wyzszy stopien trudnosci na byle klasówce :lol:
- DUDA i Kaczor w tle....masakra ale z drugiej strony za PiSu jako przedsiębiorca mialem (o dziwo) łatwiej!
A to czy krzyże będą wszędzie wisiec...patrząc na Francję Szwecje itd...to wole wszędzie krzyże niz półksiężyce
- KOMOR i WSI w tle...musza ta ksiazke dorwac. Skoro nikt nie pozywa autora to jednak te dowody musza byc na tyle mocne ze do sadu isc nie chca. Pozatym człowiek to Jaruzelskiego i marionetka. Ludzie boja sie wojny z rosja jak PiS wygra? A teraz jakie mamy stosunki???
PO straszy PiSem a sami robia ustawki i zwalaja to na PiSmenow...pozatym takiej zjebanej fiskalizacji Panstwa to nie bylo nigdy.
Albo oddam pusty głos albo napewno Bronka nie wybiore. Za obłude i fałsz ma u mnie przejebanepozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
Pustego nie oddawaj bo zaliczający sobie wg widzi mi sie krzyżyk na Bronka postawią ..
Jak chcesz oddać głos nie ważny postaw krzyżyki przy obu nazwiskach..
I do poczytania:
Komentarz
-
Komentarz